Uddannelse
 

 

Vi vil bruge flere penge på dette område, da den siddende regering har valgt en skattepolitik som nærmest få virksomheder til at flygte ud af landet, noget vi vil arbejde på forandres, når vi får organiseret os på tværs af regionerne og bliver landsdækkende.

Det er som det ser ud i øjeblikket nærmest en håbløs opgave når de siddende politikere påstår at man bare skal uddanne sig ud at  arbejdsløshed, for der vil altid være nogle der ikke kan blive professorer og arkitekter samt Biokemikere eller IT medarbejdere, når alle de jobs der ikke kræver stor uddannelse flytter, vil nogle blive tabere, og det vil samfundsmæssigt blive et stort problem.

Men vi vil alligevel afsætte yderligere resurser til uddannelse, da flere jobs i dag kræver et højere uddannelsesniveau.
Det er både kendskab til andre sprog samt matematik som er et krav ved de fleste jobs.

Hvis vi skal forbedre økonomien på længere sigt skal man investere i god uddannelse til de unge så de kan tage kampen op mod de unge i andre lande om at få de gode jobs og dermed de høje indtægter, som så kan give grundlag for at nedsætte skatten generelt!

Der er afsat 55.000.000 Kr. til Uddannelse & Kultur i 2012 budgettet.