Giv dig selv en bedre økonomi

KLIK PÅ RESULTAT OG SE HVOR MEGET DU KAN SPARE!
(Websiden er sidst opdateret: 4. September 2012!)

 

"Lavere skatter og afgifter" går naturligvis ind for at få sat skatten ned, men det skal ske på de principper, som er beskrevet i vores program, som du kan se nedenunder.

Kandidater til kommunevalget:

1. Martin Tidsvilde
2. Torben Sørensen
3. Anders Pabst Jensen

Se valgresultaterne her

Vores grundholdning er, at kommunen bør drives som en "privat virksomhed". Det betyder, at når det private kan sige fuld tilfredshed eller penge retur, så er det et udtryk for at man har den vare som er fyldt med kvalitet; det har vi ikke i øjeblikket når man taler om den offentlige sektor.

Begynder man først at være i tvivl om, hvorfor man betaler skat, så er det fordi der er noget galt.

Hvis skatten er for høj, vil den private sektor lide under det, og flere varer vil blive billigere at producere i udlandet, og det vil betyde større arbejdsløshed. Vi mener at grænsen blev nået for flere år siden, det samlede skattetryk bør ikke være over 49%, for når skatteprocenten er over 50 vil det private få mindre end det offentlige, og det vil give en glidebane som vil medføre at det private vil lide en langsom død.

Vi kæmper for den enkelte borgers velfærd, frihed og miljø.

Vi er startet et sted, nemlig i Brøndby kommune, men vil gerne hjælpe dig med at læse og gennemskue budgettet for at forbedre økonomien i din kommune, hvis du ønsker at oprette en afdeling af "Lavere skatter og afgifter" i din kommune.

Vi kommer gerne ud og holder foredrag, men vi skal have mindst en uges varsel. ring os på

25711515 (eller send en mail)

martin@lavereskatterogafgifter.dk

Husk at klikke på "Mere om partiet" for at få en god portion holdninger til debatten.