Boligpolitik

Brøndby har en overvejende stor andel af socialboligbyggeri, hvor huslejen er for høj for dem der arbejder, og det betyder at der opstår ghettoer. 

Vi vil gerne ændre på dette, således at der bliver flere boliger som udbydes som andels- eller ejerboliger, men samtidig vil vi gå ind og nærlæse de budgetter, som boligselskaberne indleverer med henblik på at finde måder at få huslejen ned, så der ikke som i øjeblikket sker en fraflytning af borgere, når de får job. 

Det er også vigtigt, at boligområderne er indbydende som nede i Brøndby Strand ved Albjergparken / Tybjergparken og i Brøndbyøster ved Dalkær / Højkær. Disse områder kunne vi godt være stolte af, selvom desværre nogle af boligerne har trapper, hvilket er uheldigt når man bliver ældre, vivil derfor afsætte 20 mio kr. til elevatorinstallation i 3 etagers ejendomme der har svalegang.

De villaområder som vi har kunne godt være mere spændende indrettet, men det er noget som skal projekteres fra starten. 

Et  pænt område på dette felt finder vi ved Lindehjørnet og Vestregade, som også profiterer ved at ligge i det gamle Brøndbyøster, samt ved Østersgårdsvænget i det gamle Brøndbyvester, hvor midterrabatten giver området et særpræg. Det er vigtigt at man ved nybyg tænker på at få et hyggeligt miljø med flotte fælles områder, så man kan komme hinanden ved, og ikke som nu hvor man blot skal have en masse borgere ind i nogle “kasser”. 

Denne holdning koster 20.000.000 kr.