Kandidater til Kommunalvalget i Brøndby 

Martin Tidsvilde
Send mail
(Kræver Outlook installeret!)
Afsluttet 10 klasse 1981 fra Mørkhøj skole.

Uddannelse: Reprokopist 1981-1985 hos Autolith.

Valgt ind i Brøndby kommunalbestyrelse 1993-1997.

Var medlem af bestyrelsen for vestegnens brandvæsen, Børn  & unge udvalget, fritidsudvalget, Teknisk udvalg, delegeret i I/S Vestforbrændingen samt medl. af sessionen.

Uddannet  som Automatikmekaniker i 2002.

Taget CCNA semester 1,2,3 og 4, i juni 2006

Startede listen Lavere skatter og afgifter til kommunevalget nov.2001

Løber hurtigløb på skøjter, og blev nr.7 ved DM 2006 Der blev ikke afholdt DM i 2007 og i 2008 blev DM aflyst på grund af isens kvalitet, blev nr.2 i holdkørsel sammen med Dorthe og Henk i 2008.

Har du spørgsmål vedrørende nogle af siderne på denne webside, så mail til mig, på martin@lavereskatterogafgifter.dk så vil jeg vende tilbage så hurtigt som muligt, jeg læser indkomne mail hver fredag.

 

Anders Pabst Jensen
 

10 kl. fra Tjørnehøj, derefter Maglesø efterskole, har så arbejdet på Toftens gartneri, og siden samlede rullestole på Sahva i Ryparken, fik smag for at arbejde med metal og kom siden til at gå på Ballerup tekniske skole som klejnsmed. 

Hjælper i øjeblikket til i en fodbold klub hvor jeg vasker tøj, og sørger for at udstyret er i orden, da jeg tidligere både har spillet og været hjælpetræner er det svært at slippe sporten helt. 

Som førtidspensionist har jeg tid til at gennemgå kommunens økonomi, hvilket har min store interesse, da det jo er vigtigt hvad vi får for vores skattepenge.